Vad infall kan göra.. <3

0kommentarer

Det var en gång (förra veckan ungefär) en tråkig onsdag med på tok för mycket viktigt att göra, och alldeles för lite ork och intresse. Räddningen för denna tråkiga dag visade sig vara ett välvisat youtube-klipp på en dans-sketch av en viss cosplaygrupp med namn Team Anka (ego men sant!<3). 
Den tidigare nämda cosplaygruppens facebook-sida fick av nån anledning liv efter många dagars torka och medlemmarna började orda sin cosplay-abstinens och faktumet att det var på tok för länge sedan folk hade träffat varann. Det ena ledde till det andra och en undran om fler hade lust att träffas kommande lördag ledde till ett evenemang.
Evenemangen blev av på lördagen trots hot om regn, och ett glatt (om ett reducerat) gäng träffades i socitetsparken i Norrtälje. De närmaste timmarna fylldes av musik (uppcon-knas <3), kubb, cosplaysnack, konvents-lekar, kull och allmänt nörderi. Det lynniga vädret brände sönder mångas armar och de medhavda paraplyerna var en frälsning mot solstinget. Drottning Axa höll hov och bytte knän så fort maten eller kelet tog slut.

Efter många timmar var det dax att bryta upp men alla var överens om en sak: Det här måste göras om!

Tack för i lördags!

Free Hugs <3

Kommentera

Publiceras ej